Profiteer nu van exclusieve kortingen met de laatste MoreMarantz-deals en geniet van 
de ultieme Marantz-geluidservaring in uw huiskamer.

Ruil uw oude AV-receiver in en ontvang tot €400 actievoordeel bij aanschaf van een Marantz SR8012 of SR7013.

Voor meer informatie kunt u terecht bij een van de deelnemende Marantz verkooppunten bij u in de buurt!


Deelnemende verkooppunten:
Nederland
België
Luxemburg

Voorwaarden voor deelname
De volgende voorwaarden zijn van toepassing op de promotie #MoreMarantz, die wordt aangekondigd via de kanalen van Sound United Benelux en deelnemende gespecialiseerde verkooppunten.
1. #MoreMarantz is een actie van Sound United Benelux, A division of D&M Europe B.V., Beemdstraat 11, 5653 MA Eindhoven.
2. Bij deelname is de aankoop van deelnemende Marantz producten beperkt tot een maximum van twee stuks binnen de gerelateerde promotieperiode van maandag 10 december 2018 tot zondag 31 maart 2019. Deze promotie is enkel van toepassing bij de aanschaf van nieuwe deelnemende Marantz producten, die tijdens de promotieperiode bij een deelnemend verkooppunt zijn gekocht.
3. Consumenten ouder dan 18 jaar en woonachtig in Nederland, Belgie of Luxemburg, komen in aanmerking voor deelname.
4. Deelname aan de #MoreMarantz vereist de inruil van een werkende AV-receiver (type en fabrikant zijn vrij). De deelnemer en het deelnemend verkooppunt stemmen samen in met de gerelateerde promotionele waarden die in relatie staan met deze promotie. Marantz is niet verantwoordelijk voor de afhandeling en bestemming van de ingeruilde AV receiver.
5. Het actievoordeel wordt toegepast op de consumentenadviesprijs (inclusief BTW).
6. Het actievoordeel wordt uitsluitend door deelnemende verkooppunten toegepast en direct met de aankoop van een deelnemend Marantz product van #MoreMarantz verrekend. Registratie van het product is niet nodig. Een uitbetaling van het actievoordeel is niet mogelijk.
7. Op deze actiepagina is een overzicht met deelnemende verkooppunten te vinden die onderdeel zijn van de promotie. Het is aan de consument om op de hoogte te zijn van de deelnemende Marantz producten en de deelnemende Marantz verkooppunten.
8. De deelnemende #MoreMarantz producten zijn de Marantz SR8012 (€400 actievoordeel) en de Marantz SR7013 (€300 actievoordeel)
9. Bezoek voor meer informatie over elk product de Marantz-website op www.marantz.nl of klik eenvoudig op een van de bovenstaande afbeeldingen.
10. Alle andere Marantz-producten die zijn gekocht op het internet of bij een niet-deelnemend verkooppunt komen niet in aanmerking voor deze promotie.
11. Neem voor vragen over deze promotie rechtstreeks contact op met een deelnemend Marantz verkooppunt.
12. Sound United Benelux, A division of D&M Europe B.V. behoudt zich het recht voor om deze actie op elk moment te mogen wijzigen of te mogen beëindigen, zelfs zonder inachtneming van deadlines.
13. Als de voorwaarden voor deelname niet-effectieve voorwaarden bevatten, blijven overige voorwaarden gelden en onaangetast.
14. Het Nederlands recht is van toepassing. Juridisch proces is uitgesloten.
©2019 Marantz Benelux. Alle rechten voorbehouden.
Marantz Benelux

Sound United Benelux
A division of D&M Europe B.V.
Beemdstraat 11
5653 NA Eindhoven