Profiteer nu van exclusieve kortingen met de laatste Denon-deals en geniet van
de ultieme Denon-geluidservaring in jouw huiskamer

Ruil je oude AV-receiver in en krijg tot €500 actievoordeel bij aanschaf van een AVC-X6500H of AVC-X8500H.

Voor meer informatie kun je terecht bij een van de deelnemende Denon verkooppunten bij jou in de buurt!


Deelnemende verkooppunten:
Nederland
België
Luxemburg

Voorwaarden voor deelname
De volgende voorwaarden zijn van toepassing op de promotie #DENONDEALS, die wordt aangekondigd via de kanalen van Sound United Benelux en deelnemende gespecialiseerde verkooppunten.
1. #DENONDEALS is een actie van Sound United Benelux, A division of D&M Europe B.V., Beemdstraat 11, 5653 MA Eindhoven.
2. Bij deelname is de aankoop van deelnemende Denon producten beperkt tot een maximum van twee stuks binnen de gerelateerde promotieperiode van maandag 10 december 2018 tot zondag 31 maart 2019. Deze promotie is enkel van toepassing bij de aanschaf van nieuwe deelnemende Denon producten, die tijdens de promotieperiode bij een deelnemend verkooppunt zijn gekocht.
3. Consumenten ouder dan 18 jaar en woonachtig in Nederland, Belgie of Luxemburg, komen in aanmerking voor deelname.
4. Deelname aan de #DENONDEALS vereist de inruil van een werkende AV-receiver (type en fabrikant zijn vrij). De deelnemer en het deelnemend verkooppunt stemmen samen in met de gerelateerde promotionele waarden die in relatie staan met deze promotie. Denon is niet verantwoordelijk voor de afhandeling en bestemming van de ingeruilde AV receivers.
5. Het actievoordeel wordt toegepast op de consumentenadviesprijs (inclusief BTW). 
6. Het actievoordeel wordt uitsluitend door deelnemende verkooppunten toegepast en direct met de aankoop van een deelnemend Denon product van #DENONDEALS verrekend. Registratie van het product is niet nodig. Een uitbetaling van het actievoordeel is niet mogelijk.
7. Op deze actiepagina is een overzicht met deelnemende verkooppunten te vinden die onderdeel zijn van de promotie. Het is aan de consument om op de hoogte te zijn van de deelnemende Denon producten en de deelnemende Denon verkooppunten.
8. De deelnemende #DENONDEALS producten zijn de Denon AVC-X6500H (€300 actievoordeel) en de Denon AVC-X8500H (€500 actievoordeel)
9. Bezoek voor meer informatie over elk product de Denon-website op www.denon-hifi.nl of klik eenvoudig op een van de bovenstaande afbeeldingen.
10. Alle andere Denon-producten die zijn gekocht op het internet of bij een niet-deelnemend verkooppunt komen niet in aanmerking voor deze promotie.
11. Neem voor vragen over deze promotie rechtstreeks contact op met een deelnemend Denon verkooppunt.
12. Sound United Benelux, A division of D&M Europe B.V. behoudt zich het recht voor om deze actie op elk moment te mogen wijzigen of te mogen beëindigen, zelfs zonder inachtneming van deadlines.
13. Als de voorwaarden voor deelname niet-effectieve voorwaarden bevatten, blijven overige voorwaarden gelden en onaangetast.
14. Het Nederlands recht is van toepassing. Juridisch proces is uitgesloten.
©2019 Denon Benelux. Alle rechten voorbehouden.
Denon Benelux

Sound United Benelux
A division of D&M Europe B.V.
Beemdstraat 11
5653 NA Eindhoven